De Perfect Eyelash Cleansing Foam is in schuim vorm en speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oog make-up en het steriliseren van de wimperextensions als je deze draagt. Deze speciaal samengestelde Cleansing Foam kun je dagelijks gebruiken voor het reinigen van de wimpers zonder dat het de lijm van verzwakt van de wimperextensions. Het milde schuim zal mee werken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en maakt je wimpers schoon, fris en gezond.

 

100 ml

Merk Perfect Eyelash

De Perfect Eyelash Cleaning Brush wordt gebruikt in combinatie met de Cleansing Foam of water voor het reinigen van de wimperextensions. Onze Cleaning Brush is van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee wordt het reinigen van de wimperextensions heel gemakkelijk en de wimperextensions zullen niet beschadigen.

Merk Perfect Eyelash

De Perfect Eyelash Coating is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat het behoud van de wimperextensions langer is. Dit komt omdat je met de Perfect Eyelash Coating een beschermlaagje legt over de lijm van de wimperextensions.

 

EAN 7439640728709

Merk Perfect Eyelash

De Perfect Eyelash Make-Up Remover is de enige make-up remover in de wereld die vrij is van parabenen. Het is een zuiver en helder reinigingsmiddel, daarnaast is gebruik gemaakt van kruiden extracten die zorgen voor een gehydrateerde huid. De Perfect Eyelash Make-Up Remover kun je gebruiken om grondig make-up te verwijderen rond de ogen en lippen. Dit product is speciaal samengesteld, zodat bij het reinigen van de ogen geen schade wordt toegebracht aan de wimperextensions.

 

100 ml

Merk Perfect Eyelash 

Het wimpersgroeiserum van Perfect Eyelash helpt jou om vollere, langere en donkerdere wimpers te krijgen. 

Merk Perfect Eyelash 

 

Deze eyeliner is speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. Hij is olievrij en geeft je een intens zwarte look! Ideaal om je wing mee aan te brengen door de fijne punt die hij heeft.

Merk Perfect Eyelash

De liquid eyeliner is speciaal ontwikkeld op waterbasis voor wimperextensions. Aangebracht blijft de eyeliner een hele dag mooi!

 

EAN 7439640728709

Merk Perfect Eyelash

Onze mascara is ideaal om in combinatie te gebuiken met je wimperextensions of als je geen wimperextensions hebt. Deze mascara is op waterbasis en olievrij wat ervoor zorgt dat je wimperextensions dit perfect kunnen hebben. zeker wanneer je de look extra wilt aanzetten.

Merk Perfect Eyelash

Met de Brow Gel Clear kun je de wenkbrauwharen shapen en fixeren. De gel breng je in een kleine hoeveelheid aan op de wenkbrauwen met behulp van het borsteltje.

Merk Perfect Eyelash

Met deze dubbelzijdige highlighter kun je de perfecte strakke wenkbrauwen creëren. Breng het aan onder de wenkbrauwen, binnenooghoeken of aan de cupidioboog. Vervaag waar indien nodig met een penseeltje. De highlighter is voorzien van een matte kant voor een subtiele look en een shimmer kant voor een meer intense look. De highlighter kan ook gebruikt worden om andere delen van het gezicht te accentueren.

Merk Perfect Eyelash

Onze Brow Pencils zijn handig om net even je wenkbrauwen wat meer dimensie te geven. Doordat het een wat breder potlood is, kan je in één hand omdraai je wenkbrauwen mooi opvullen.

 

EAN 7439640758706

Merk Perfect Eyelash 

Deze wenkbrauwpoeder is long lasting en kun je volle en prachtige wenkbrauwen mee creëren. De poeder kun je aanbrengen op de wenkbrauwen met behulp van een penceel. Voor een nog langduriger resultaat kan je onze clear brow gel eroverheen plaatsen zodat je wenkbrauwen de gehele dag mooi blijven.

 

EAN 7439640758799

Merk Perfect Eyelash

De pomades zijn long lasting, snel drogend en waterproof! Met behulp van de Duo Angled Brush kan je volle en mooi gevormde wenkbrauwen creëren.

 

EAN 7439640757778

Merk Perfect Eyelash

De duo angle brush is ideaal om samen te gebruiken met onze pomades. Doordat hij schuin is afgesneden kan je de perfecte wenkbrauw creëren.. En met de borstel aan de andere kant kan je de wenkbrauw doorkammen waardoor je een mooie zachte look creert.

 

7439640758713

Merk Perfect Eyelash