Vit-C Cocktail Box

€ 119,00

Vit-C Cocktail Box

€ 119,00

INDICATIES 360º SKINCODE VIT-C COCKTAIL Geschikt voor iedereen die zich een frisse, stralende en jeugdige huid toewenst en uitermate geschikt voor een gestreste en vermoeide huid met een doffe uitstraling en na UV-schade. Let op! - Niet te gebruiken bij een extreem gevoelige huid en bij zwangerschap/borstvoeding.

 

Ean 876136

INDICATIES 360º SKINCODE PIGMENTATION COCKTAIL

Inzetbaar bij verschillende soorten pigmentatieverstoringen en uitstekend te gebruiken als onderhoudsserum. Let op! - Niet te gebruiken bij een extreem gevoelige huid en bij zwangerschap/borstvoeding.

 

Ean 876137

Retinol Cocktail Box

€ 149,00

Retinol Cocktail Box

€ 149,00

INDICATIES 360º SKINCODE RETINOL COCKTAIL

Dit huidverjongingscomplex is geschikt voor iedereen waar de tekenen van veroudering zichtbaar worden. Uitermate geschikt voor de aanpak van expressielijntjes, rimpels, verlies van elasticiteit, een zonbeschadigde huid en bij huidonregelmatigheden.

 

Ean 876138

INDICATIES 360º SKINCODE HYALURONIC COCKTAIL

Deze vochtbooster is geschikt voor alle huidtypen. Uitermate geschikt voor de vochtarme huid, bij milia en droogte lijntjes, een craquelé huid en bij beginnende huidveroudering en verslapping. Let op! - Niet te gebruiken bij een extreem gevoelige huid en bij zwangerschap/borstvoeding.

 

Ean 876139

Cenzaa 360 Skincode Mandelico Glow Peel

Deze ultra zachte peeling, op basis van 15% amandelzuur, exfolieert de huid op milde maar doeltreffende wijze waardoor direct een instant glow zichtbaar is op de huid. De kracht van de Mandelico Glow Peel is dat deze echt geschikt is voor alle huidtypes en tekenen van huidveroudering aanpakt. Mandelico Glow Peel werkt daarnaast als een antibacteriële peeling. Alles zonder irritatie van de huid!

Inhoud: 30ml

 

Ean 876140

Cel Activating Cups

€ 17,94

Cel Activating Cups

€ 17,94

Gebruik

"De Cell Activating Massage wordt uitgevoerd met siliconen cups die op de huid geplaatst worden, waardoor er in de cup een vacuüm ontstaat. Door vervolgens pulserende en vloeiende bewegingen te maken, ontstaat er een stimulerende gezichtsmassage. De Cell Activating Massage stimuleert de aanmaak van collageen in de huid waardoor rimpels, lijntjes en kraaienpootjes verminderen. De huid krijgt direct een gezonde kleur en instant glow.

HuidtypeJonge en normale huid, Vochtarme en droge huid, Rijpe en oudere huid, Vermoeide en gestresste huid, For men

 

EAN 8773130178117