HELLO I'M MAYEE

 

 

I’m MAYEE, dé eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering op professioneel niveau. Ik breng het evenwicht terug, zodat jij geniet van de pure schoonheid en kracht van een stralende huid. Alle formules van MAYEE zijn volledig transparant, zodat jij echt weet wat er wel én niet in jouw huidverzorgingsproduct zit. Zo kun jij een evenwichtige eerlijke keuze maken voor jouw huid.

 

REINIGING

NIEUW

MAYEE Daily Cleanse

€ 30,00
NIEUW

MAYEE Daily Cleanse

€ 30,00

Daily Cleanse

Gentle Moisturizing Cleanser

 

Een dagelijkse creamy gezichtsreiniging die jouw huid reinigt en zorgt voor een frisse, stralende en zachte huid. Dat ben ik! Door het gebruik van Shea Butter wordt je huid naast het reinigen ook gehydrateerd waardoor je geen trekkerig gevoel ervaart. De combinatie van de actieve ingrediënten helpen je huid te reinigen maar ook sterker te maken waardoor jouw huid sneller hersteld. Ready to glow: Jouw huid is sterker, perfect schoon en klaar voor de volgende stap! Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor een droge en vochtarme huid.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor een droge en vochtarme huid.

Inhoud: 200ml

 

Ean 876141

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE Pure Micellar

€ 30,00
NIEUW

MAYEE Pure Micellar

€ 30,00

Pure Micellar

Eye, Face & Make-up Cleanser

 

Ik ben een natuurlijke maar milde Micellar water die jouw gezicht reinigt en make-up makkelijk verwijderd zonder af te spoelen, dat is precies wat jij zoekt! De fijne comfortabele textuur zorgt ervoor dat de huid na het reinigen smooth aanvoelt. Met een pure en minimalistische formule van 6 krachtige ingrediënten verwijder ik je onzuiverheden en make-up van het gezicht én je ogen. Door de toevoeging van gipskruid ervaar je een milde reiniging en ben ik geschikt voor de meest gevoelige huidjes. Ready to glow: Jouw huid is perfect schoon en fris en klaar voor de volgende stap!

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor een huid die vochtarm, gevoelig of gecombineerd tot vet is.

Inhoud: 250ml

 

Ean 8710480170002

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE Gentle Foam

€ 25,00
NIEUW

MAYEE Gentle Foam

€ 25,00

Gentle Foam

Natural balancing cleanser

 

Ik ben jouw essential in het krijgen van een schone en zuivere huid. De huid wordt diep gereinigd en daarmee voorkom je dat je poriën verstopt raken en minder ontstekingen krijgt. Ik reinig zonder de huidbarrière te beschadigen of je huid uit te drogen en gebruik geen huidonvriendelijke stoffen als parfum, gedenatureerde alcohol, geïndustrialiseerde zeep of irriterende schuimvormers die de huid belasten. Jouw huid voelt schoon aan zonder uit te drogen. Ready for the next step!

Huidtype: Geschikt voor de vette huid. Speciaal geschikt voor een huid die onzuiver, gecombineerd tot vet is en puistjes heeft.

Inhoud: 150ml

 

Ean 8710410170003

Merk MAYEE

PEELING

NIEUW

MAYEE Lava Scrub

€ 30,00
NIEUW

MAYEE Lava Scrub

€ 30,00

Lava Scrub

Exfoliating mud scrub

 

Door de subtiele korrel, zorgt de Lava Scrub voor een dieptereiniging waardoor jij een zacht huidje krijgt. Geen bultjes of schilfers meer, maar een heldere teint en gladder huidoppervlak. De specifieke formule, verrijkt met houtskoolpoeder afkomstig van kokosnoten, werkt zuiverend en absorberend. Houtskoolpoeder, ook wel Charcoal genoemd, bevat ryoliet-microgranulaat, een mineraal van vulkanische oorsprong en een natuurlijke exfoliant dat door zijn mechanische werking de celregeneratie kan stimuleren en gifstoffen verwijdert tot diep in de huid. Ideaal dus om de huidtextuur te verzachten en als detoxbehandeling. De perfecte basis voor jouw glowy skin!

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Niet geschikt voor een beschadigde of overgevoelige huid.

Inhoud: 150ml

 

Ean 8710130170017

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE BHA Power Hero

€ 29,00
NIEUW

MAYEE BHA Power Hero

€ 29,00

BHA Power Hero

2% salicyl – 2% niacinamide

 

Ontwikkeld door de professional: een leave on peeling speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere huid. Met de BHA PowerHero creëer jij thuis een intensieve schoonheidsbehandeling. Deze unieke formulering bevat toverhazelaar en 2% salicylzuur, waardoor de huid gekalmeerd wordt en onzuiverheden, puistjes en mee-eters worden aanpakt. Je poriën lijken kleiner en het voorkomt ook nog eens nieuwe onzuiverheden. Essentieel in jouw routine!

Huidtype: Geschikt voor de vette huid. Speciaal geschikt voor een onzuivere huid met puistjes.

Inhoud: 50ml

 

Ean 8710470170005

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE AHA Power Hero

€ 30,00
NIEUW

MAYEE AHA Power Hero

€ 30,00

AHA Power Hero

6% glycol – 2% niacinamide – pH 3.5

 

Ontwikkeld door de professional: een leave on peeling waar jij zichtbaar resultaat mee haalt. Door de 6% glycolzuur en lage pH waarde heeft de AHA PowerHero het effect van een intensieve schoonheidsbehandeling. Deze unieke formulering verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar stimuleert ook de celvernieuwing, vervaagt fijne lijntjes, pigmentatie, (acne) littekens en zonschade. Een egalere huid en mooier ouder zijn in the pocket!

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor een vermoeide huid met pigmentatie, littekens en fijne lijntjes.

Inhoud: 50ml

 

Ean 8710440170004

Merk MAYEE

SERUM

NIEUW

MAYEE Vitamin A Nightserum

€ 37,00
NIEUW

MAYEE Vitamin A Nightserum

€ 37,00

Vitamin A Nightserum

67% squalane – 0,35% grana active – 1% vitamin E

 

Een echte krachtpatser in de nacht die multifunctioneel werkt bij veel huidproblemen zoals huidveroudering, zonschade, acne maar ook bij een verdikte huid en littekens. Vitamin A nightserum is een natuurlijke exfoliant die de celvernieuwing stimuleert en versneld. Het is zelfs voor de meest gevoelige huidjes geschikt. Door de Defensil wordt je huid barrière versterkt terwijl je de volgende dag opstaat met een stralende en egale huid. Maximaal comfort én een glossy huid.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor een rijpere huid, huid met grove huidstructuur, grote poriën en littekens.

Inhoud: 15ml

 

Ean 8710180170012

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE Hyaluronic Serum

€ 30,00
NIEUW

MAYEE Hyaluronic Serum

€ 30,00

Hyaluronic Serum

3% hyalusphere – 1% prebiotic

 

Het zegt het eigenlijk al: een duo-active hydraterend serum die zorgt voor een glowy en plumped skin. Het helpt jouw huid te voeden en glad te maken door de natuurlijk vochtbalans te herstellen. Door de combinatie van Hyalusphere en Hyactive wordt je huid vanaf de diepste lagen tot aan het oppervlak gehydrateerd. Gosulin Agave en Easyliance zorgen dan juist weer voor het maskeren van oneffenheden en verzacht je huid. Geen vochtverlies en vroegtijdige huidveroudering voor jou.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor een vochtarme of droge huid.

Inhoud: 15ml

 

Ean 876148

Merk MAYEE

MOISTURIZER

NIEUW

MAYEE Hydra Active

€ 34,00
NIEUW

MAYEE Hydra Active

€ 34,00

Hydra Active

24H hyaluronic acid cream

 

Een echte water bom en must-have voor iedere huid, dat is de Hydra Active. Een frisse maar hydraterende crème die snel intrekt. De Spirulina zeewier stimuleert tot diep in de lagen om meer collageen, hyaluronzuur en elastine te produceren. Een gevoede huid als resultaat, en dat de hele dag lang.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor de gevoelige, vochtarme en gecombineerde huid.

Inhoud: 50ml

 

Ean 876149

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE AHA Reface

€ 34,00
NIEUW

MAYEE AHA Reface

€ 34,00

 

AHA Reface

24H prebiotic & acid cream

 

De AHA Reface is de perfecte oplossing bij een onzuivere en vette huid. Een lichte frisse crème die door de Azeloglycine de talgproductie en onzuiverheden die zich gedurende de dag ophoopt tegengaat. Naast het zuiverende effect helpt de Matcha Tea actief water extract om je cellen te stimuleren en te beschermen tegen vrije radicalen. Een gezonde en schone huid it is!

Huidtype: Geschikt voor de vette huid. Speciaal geschikt voor een onzuivere huid met puistjes.

Inhoud: 50ml

 

Ean 876149

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE Age Recharge

€ 39,00
NIEUW

MAYEE Age Recharge

€ 39,00

Age Recharge

24H peptide & vitamin cream

 

Mooier ouder worden willen we allemaal. Maar dan wel met de Age Recharge! De voedende crème hydrateert én vermindert tekenen van huidveroudering. Door het gebruik van Hyaluronzuur, collageenboosters en vitamines krijgt de huid de oppepper die het nodig heeft. Het is een echte multitasker omdat het je huid beschermt, hersteld en tegelijkertijd rimpels vermindert. It’s time to recharge your age!

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor de rijpere en vermoeide huid met fijne lijntjes en rimpels.

Inhoud: 50ml

 

Ean 876150

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE Barrier Repair

€ 37,00
NIEUW

MAYEE Barrier Repair

€ 37,00

Barrier Repair

24H advanced restore cream

 

De Barrier Repair is een volle crème boordevol goede ingrediënten. Squalaan, niacinamide, vitamines en prebiotica herstellen de huid en een milde vorm van Vitamine A voorkomt de afbraak van elastine en collageen. Deze krachtige formule zorgt voor bescherming van vrije radicalen, helpt de huidflora te herstellen én gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Je huid is sterk en weer in balans. Time to restore and adore!

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes. Speciaal geschikt voor een beschadigde, vochtarme of droge huid.

Inhoud: 50ml

 

Ean 876151

Merk MAYEE

SKINCARE

NIEUW

MAYEE Sunny Mineral SPF 30

€ 33,00
NIEUW

MAYEE Sunny Mineral SPF 30

€ 33,00

Sunny Mineral SPF30

Daily Natural Protection

 

Breng mij royaal aan op het gezicht en herhaal regelmatig. Vooral als je veel buiten bent, transpireert of gaat zwemmen. Voorkom vlekken door het product niet in aanraking met (bad)kleding te laten komen. Vermijd de krachtige middagzon en langdurige blootstelling aan de zon. Houd baby’s en jonge kinderen uit de directe zon, zorg dat ze beschermende kleding dragen en gebruik een zonnebrandproduct met hoge beschermingsfactor. Let op: Een hoge SPF biedt geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Verbranding door de zon beschadigt de huid permanent en moet worden voorkomen. Overmatige blootstelling aan de zon kan een ernstig risico voor de gezondheid zijn.

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypes.

Inhoud: 50ml

 

Ean 876152

Merk MAYEE

KITS & SETS

MAKE UP

NIEUW

MAYEE Sundipped

€ 30,00
NIEUW

MAYEE Sundipped

€ 30,00

Sundipped

Matte Bronzing Powder

Ik ben een zachte, matterende bronzer en jouw geheim voor een gebronsde huid. Het hele jaar door zorg ik voor een warme, natuurlijk uitziende teint. Breng mij in een 3 vorm aan op het gezicht om een sun-kissed look te creëren.

Inhoud: 9gr

 

Ean 8710190170019

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE Bronze & Glow

€ 30,00
NIEUW

MAYEE Bronze & Glow

€ 30,00

Bronze & Glow

Shimmering Bronzing Powder

 

Ik ben een zachte, glowy bronzer en jouw geheim voor een prachtige huid. mijn pareldeeltjes verlichten de huid en zorgen voor een stralende finish.

Inhoud: 9gr

 

Ean 8710820170020

Merk MAYEE

NIEUW

MAYEE Born To Glow

€ 30,00
NIEUW

MAYEE Born To Glow

€ 30,00

Born to Glow

Glamorous Duo Highlighter

 

Ik ben een fluweel zachte highlighter verrijkt met parel- en metallic pigmenten. Ik zorg voor een oogverblindende finish en voldoe aan jouw ultieme glow goals.

Inhoud: 9gr

 

Ean 8710

Merk MAYEE

 

100% EERLIJKE SKINCARE

 

 

Ik werk hard om de skincare wereld 100% transparant te maken, dat doe ik door mijn Transparency Matrix die op elk product toegevoegd is zodat jij echt weet wat je op je huid aanbrengt. Want niet alle natuurlijke stoffen zijn bijvoorbeeld goed voor je huid, evenals de perceptie dat synthetische stoffen per definitie slecht voor je huid zijn. Wat betekent het wanneer een huidverzorgingsproduct ‘organic’ of ‘clean’ op de verpakking heeft staan? Onze perceptie denkt vaak direct dat het dan ‘veiliger’ is, maar dat is natuurlijk niet per definitie zo. Daarom ben ik er: MAYEE, de eerlijke, transparante skincare en ik daag jou uit om samen met mij de beauty industrie te veranderen.

 

 

+ 20 JAAR ERVARING

 

 

Ik ben bedacht door professionele huidverzorgingsspecialisten met +20 jaar ervaring, die de beauty wereld transparanter willen maken. Zij weten precies welke formules én ingrediënten goed en minder goed zijn voor je huid. Dankzij hun expertise zit ik vol met de juiste ingrediënten en de beste werking. En mijn formule is dus volledig transparant. Zo krijgt jouw huid de kracht terug van haar natuurlijke pure schoonheid met mijn eerlijke formule.

 

 

 

HEALTHY SKIN, HAPPY SKIN

 

 

Een gezonde huid zorgt voor een blije huid. Een blije huid straalt. Dat is het effect wat ik je huid geef. Zacht, mild, vrouwelijk en emotioneel sterker, dat is het gevoel wat ik je geef. Ik ga verder dan een gezonde huid, ik geef je pure en eerlijke verzorging. Healthy skin, happy skin.

 

 

UNIEK, EERLIJK EN VOL IMPACT

 

 

Ik geef het voorbeeld dat eerlijke huidverzorging kán. Niet alleen met mijn transparante formule. Ook ben ik afbreekbaar als ik afgespoeld word en is mijn verpakking volledig recyclebaar. En natuurlijk voldoe ik aan de Europese Cosmetica regels als Nederlands merk.

Graag deel ik mijn kennis over huidverbetering en huidverzorging met jou. Probeer mijn unieke formule en ervaar zelf de krachtige impact van eerlijke huidverzorging.