VIJF TIPS MET BETREKKING TOT DE ZON IN RELATIE TOT DE CENZAA'S LIFESTYLE CIRCLE

De Nederlandse zomers worden warmer en het aantal zonuren neemt toe ten opzichte van een aantal jaren geleden. Vorig jaar was zelfs een jaar dat geschiedenis schreef doordat 2020 een van de meeste zonuren ooit telde. Goed nieuws als je -net als velen- graag de zon aandoet. Minder goed nieuws voor de huid. Althans, als je jouw huid niet goed beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Cenzaa geeft je vijf tips aan de hand van de Cenzaa Lifestyle Circle, zodat jij zorgeloos van de zon geniet.

 

Eerst terug naar de basis. De vier pijlers binnen de Cenzaa Lifestyle Circle zijn Food, Mind, Lifestyle en Product en staan nauw met elkaar in verbinding. De zon is een ontzettend belangrijk onderdeel binnen de Cenzaa Lifestyle Circle en valt voor het grootste deel onder de pijlers Lifestyle en Product. Als cosmeticabedrijf dat natuurlijke huidverbetering op het hoogsthaalbare niveau als missie heeft, streven we uiteraard naar een huid die opgewassen is tegen de negatieve gevolgen van de zon en optimaal is beschermd. De vijf tips hebben daarom betrekking op de verbinding tussen de zon en de Cenzaa Lifestyle Circle.

 

VIJF TIPS MET BETREKKING TOT DE ZON IN RELATIE TOT LIFESTYLE EN PRODUCT

#1 WEES BEWUST VAN DE VOOR- EN NADELEN VAN DE ZON | LIFESTYLE

De zon is iets vanzelfsprekends. Het hoort er ‘gewoon’ bij. Logisch dat je daardoor niet altijd stilstaat bij de voor- en nadelen van de zon. Daarom is het belangrijk om je eens in de zoveel tijd te laten adviseren dan wel niet te laten bijpraten door jouw Cenzaa Huidexpert. Binnen de Cenzaa Lifestyle Circle is de zon een enorm belangrijk uitgangspunt. Dat de zon zorgt voor de aanmaak van vitamine D wist je misschien, maar weet je ook dat het lichaam niet eindeloos vitamine D aanmaakt? Ken je de soorten schade die de zon aan de huid kan aanrichten? Jouw Cenzaa Huidexpert gaat graag met je in gesprek over hoe jij jouw huid gezond houdt én tegelijkertijd optimaal geniet van de zon.

 

#2 WEN JEZELF HET GEBRUIK VAN ZONPRODUCTEN AAN | LIFESTYLE & PRODUCT

Waarom zonproducten gebruiken als het bewolkt is? Dat is toch overdreven? (Zonne)schijn bedriegt echter! De zon is 365 dagen per jaar aanwezig en bescherming is te allen tijde noodzakelijk. Misschien maak je vaker een ommetje en ben je wellicht veel meer buiten, omdat thuiswerken van nu is. Wen jezelf daarom aan elke dag zonbeschermingsproducten te gebruiken. Een handige tool van Cenzaa is het 6-stappenplan (dat eveneens is inbegrepen bij de Discovery Kits). Door middel van dit stappenplan leer jij de belangrijkste stappen binnen een gedegen beautyroutine. Het toepassen van hooggeformuleerde zonproducten is één van die stappen. Zo leer je bijvoorbeeld dat zonnebrandcrème altijd boven de dagcrème aangebracht dient te worden en nooit andersom.

 

#3 MAAK VAN JOUW ZONDAG SCRUB-SUNDAY | LIFESTYLE & PRODUCT

Zondag is de laatste dag van de week. Tijd om jouw huid klaar te stomen voor een nieuwe week en extra aandacht te schenken. Door de huid met enige regelmaat te scrubben, is jouw huid beter voorbereid om actieve werkstoffen dieper in de huid te transporteren. Dat geldt ook voor zonbeschermingsproducten voor gezicht en lichaam. Een fijne bijkomstigheid: door te scrubben wordt je huid egaler bruin. Door van scrubben een terugkerend moment te maken in de week, word je er elke keer opnieuw aan herinnerd…

 

#4 DOE EEN (GRATIS) ZONCHECK BIJ JOU CENZAA HUIDEXPERT | LIFESTYLE

Je huid verandert door de jaren heen, dus ook de wijze waarop je haar het beste kan verzorgen. Door eerst jouw type huid in kaart te laten brengen, kan de Cenzaa Huidexpert je gerichte zonproducten uit de 365° SUN PROTECTION collectie adviseren. De professionele zonbeschermingsproducten van Cenzaa bevatten hoofdzakelijk minerale filters en een heel klein percentage chemische filters. Deze combinatie zorgt voor een goed én veilig filter dat het schadelijke UV-licht reflecteert en absorbeert. Zo voorkom je zonschade aan jouw huid en dus huidveroudering.

 

#5 BESCHERM JE HUID OP HET ALLERHOOGSTE NIVEAU | PRODUCT

Met de zonbeschermingsproducten van Cenzaa bescherm jij jouw huid op het allerhoogste niveau. De Cenzaa Facial Protection-producten beschermen en hebben een krachtige anti-aging werking. Een combinatie die essentieel is voor een gezonde huid. De samenstelling met SPF 15, 25 en 50 en het specifieke UV-complex beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, vrije radicalen en vervuiling. De favoriete BB en CC creams voorzien jouw huid ook nog eens van een egale teint. De Cenzaa zonbeschermingsproducten laten je zonder zorgen genieten van de zon. En geen zorgen betekent geen stress. Is de Cenzaa Lifestyle Circle weer (bijna) rond…!

 

“Investeren in een betere versie van jezelf, betekent investeren in de toekomst. Een gezonde en gelukkige toekomst.” Dat is de boodschap die Cenzaa samen met haar Huidexperts wil uitdragen onder de noemer de Cenzaa Lifestyle Circle.

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.