SPORTEN VOOR EEN MOOIERE HUID

DEZE PRODUCTEN ZIJN JE IDEALE SPORTMAATJES!

Regelmatige en intensieve lichaamsbeweging heeft een positive invloed op de huid. Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Als we sporten, heeft ook dit orgaan daar natuurlijk baat bij. Om te beginnen stimuleert sporten de bloedcirculatie. Hierdoor verbetert de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de lichaamscellen. Bovendien worden afvalstoffen beter afgevoerd. Daarnaast stimuleert sporten de collageen aanmaak en helpt het je huid elastisch te houden. Ben je geen enorme sportfreak? Dan helpen onderstaande beauty producten je een handje!

ACTIEVE COSMEDISCHE HUIDVERBETERAAR

Start energiek met de Microdermabrasion polish [Skin Correcting Formula] van Cenzaa. Dit unieke skincare product polijst je huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrubcrème egaliseert en verfijnt de structuur en textuur van je huid zonder te beschadigen of te irriteren. Oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en littekens worden zichtbaar verzacht. Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint.

 

WIST JE DAT...

Geef je huid een ultieme work-out met een revolutionaire 'Total skincare treatment' kuur. Tijdens op maat gemaakte behandelingen in ons instituut zorgt deze treatmenr samen met innovatieve behandeltechnieken als LPG bindweefselmassages en fruitzuurkuren voor een verfijning van de poriën, optimaliseert het de werking van de huid en verhoogt het de aanmaak van elastine en collageen. Met een verbluffend resultaat: vermindering van rimpels, ouderdomsvlekjes en een liftend effect van je (oog)contouren. 

ANTI-STRESS

Hardlopen, fietsen , wandelen, voetballen, yoga, pilates, zwemmen, boksen etc. Elke sport die je beoefend zal ervoor zorgen dat je gelukshormonen zal aanmaken wat resulteert in minder stress. Bij Cenzaa hebben we daar het revolutionaire PCN2®-Systeem voor waarbij neuroceuticals zorgen voor optimale gezondheid en een intens geluksgevoel. 

 

Als je last hebt van een zeer gevoelige, gestreste huid kun je hier in het dagelijkse leven flink last van hebben. Niets is vervelender dan een rode huid met zwellingen en heftige jeuk. Silk Tenderness is een rijke 24H crème die de zeer gevoelige en gestreste huid herstelt, beschermt, in balans brengt en haar een luxe zijdezachte glans geeft. Deze dagverzorging geeft de gestreste huid nieuwe frisheid.

 

WIST JE DAT...

Wist je dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën!

COOLING DOWN

Cenzaa Cool Tenderness [24H Urgent Rescue Formula] herstelt de gestreste en zeer gevoelige huid direct en biedt uitkomst bij huidproblemen en zonne­brand. De verfrissende formule hersteld de huidfuncties en brengt jouw huid weer in balans. Breng het serum elke ochtend en avond aan op een gereinigde huid en sluit af met jouw favoriete Cenzaa 24H crème.

 

WIST JE DAT...

We kunnen aan de buitenkant nog zo goed voor onze huid zorgen maar als de binnenkant niet in balans is, zie je dat aan de huid. Echte schoonheid zit van binnen. Jouw leefstijl speelt hierbij een essentiële rol. Voeding, alcohol, roken en/of overmatige blootstelling aan UV-straling tasten de huid aan en kunnen de gevoelige huid verergeren. Ga de uitdaging aan en begin bij de basis! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.